Navlepiercing i flere farver med blomst af sten

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du går efter smykker med masser af blikfang, så er du landet det helt rette sted. Her har du nemlig en navlepiercing med en blomst der er så imponerende flot, at blikket helt automatisk drages mod navlen den sidder i.

Smykket her er lavet af kirurgisk stål men kan ud ud over den blanke model, også fås i en guld- eller rødguldsbelagt variant. Topkuglen er udstyret med en enkelt klar sten mens den store flotte blomst udgør selve bundkuglen. Det betyder også at der ikke er nogle løse vedhæng på dette smykke, da blomsten ganske enkelt ER selve bundkuglen. Smykket er derfor også velegnet til hverdagsbrug.

Den flotte blomst er formet direkte ud af smykkematerialet, hvorefter smukke klare sten er tilføjet, som for at understrege blomstens detaljer og dybde. De seks største kronblade der sidder som den yderste kant af blomsten, er alle besat med en stor halvmåneformet sten hver. Blomstens centrum er ydermere markeret med en flot rund sten der funkler som en hel lille stjerne, i blomstens inderste kerne.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-366
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing i flere farver med blomst af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.