Labret med stenbesat kugle og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du leder efter en labret med stor bling-faktor, så må denne labret være helt perfekt til dig.

Smykket her er nemlig udstyret med en kæmpe kugle på hele 6 mm. i diameter. Over alt på kuglen sidder der små klare sten og funkler så snart lyset rammer dem - derved kan denne labret også fange en hel del opmærksomhed, hvis det er det man ønsker. Staven på smykket er lavet af kirurgisk stål og kuglen er lavet af messing. Kuglen er også blevet belagt med forskellige farver for at give dig mulighed for at vælge mellem flere farver. Vælger du eksempelvis en guld variant af smykket, så er den belagt med 14 karat guld.

Smykket er også udstyret med et indvendigt gevind, sådan så du slipper for at kradse dig på smykket når du sætter det i.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-71
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat kugle og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.