Kuglering af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 649,00 DKK

Nu kun: 519,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Så smuk kuglering af 14 karat guld med en funklende klar sten. Her får du ikke blot et kvalitetsprodukt i og med at materialet er af det pureste guld, her får du tilmed det ekstra lille touch, som tilfører smykket et strejf af feminin elegance. Denne ring har en trådtykkelse på 1,2 mm. og en diameter på 8 mm. og kan derfor bruges alle steder hvor netop denne størrelse stemmer overens med dine mål. Generelt har kugleringe et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder, så det er næsten kun fantasien som sætter grænsen. Kuglen på ringen måler 3 mm.

Så hvis du vil glæde din kæreste med en lille overraskelse i luksuskategorien, så skynd dig at trykke køb så dette pragtfulde smykke hurtigt kan blive dit.

Bemærk venligst at kuglen har et hul på bagsiden, altså bag selve stenen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-67
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Kuglelukning
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.