SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Helixpiercing med 3 runde sten i forskellig størrelse

69,00 kr
På lager

Trip, trap, træsko, kan man næsten kommer til at tænke, når man ser de tre smukke og dugklare sten, løbe drypvist ned langs din helixpiercing. Stenene er nemlig designet så de bliver gradvist mindre, jo længere man kommer ned på smykket. Det giver en virkelig flot og raffineret effekt, når først smykket sidder i øret. Det er et af den slags smykker, som bare skal ses på.

De tre klare sten er helt runde, og er alle rammet ind, af en bølgeformet kant. Når man ser smykket forfra, ser det nærmest ud som en hel masse små kugler, der danner ramme om de smukke sten. Stenene scorer højt på glimt- og glitterskalaen, og er garanteret at tiltrække sig en masse positiv opmærksomhed af samme grund.

Denne lækre traguspiercing, fås i tre forskellige farver. Hvis du er mest til det sikre valg, så går man aldrig galt i byen med den blanke model. Den kan bruges når som helt og hvor som helst, og til et hvilket som helst outfit. Men hvis du derimod hælder mere til smykker med et mere fornemt præg, så kan vi varmt anbefale både den guldfarvede samt den rødguldsfarvede model, som begge skinner varmt, med deres flotte gyldne glød.

Detaljer
NavnHelixpiercing med 3 runde sten i forskellig størrelse
SKUBarbell-148
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeHelix
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring3 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Helixpiercing med 3 runde sten i forskellig størrelse
Din bedømmelse
Helixpiercing med 3 runde sten i forskellig størrelse