Helixpiercing med 3 runde sten i forskellig størrelse

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Trip, trap, træsko, kan man næsten kommer til at tænke, når man ser de tre smukke og dugklare sten, løbe drypvist ned langs din helixpiercing. Stenene er nemlig designet så de bliver gradvist mindre, jo længere man kommer ned på smykket. Det giver en virkelig flot og raffineret effekt, når først smykket sidder i øret. Det er et af den slags smykker, som bare skal ses på.

De tre klare sten er helt runde, og er alle rammet ind, af en bølgeformet kant. Når man ser smykket forfra, ser det nærmest ud som en hel masse små kugler, der danner ramme om de smukke sten. Stenene scorer højt på glimt- og glitterskalaen, og er garanteret at tiltrække sig en masse positiv opmærksomhed af samme grund.

Denne lækre traguspiercing, fås i tre forskellige farver. Hvis du er mest til det sikre valg, så går man aldrig galt i byen med den blanke model. Den kan bruges når som helt og hvor som helst, og til et hvilket som helst outfit. Men hvis du derimod hælder mere til smykker med et mere fornemt præg, så kan vi varmt anbefale både den guldfarvede samt den rødguldsfarvede model, som begge skinner varmt, med deres flotte gyldne glød.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-148
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 5 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 11 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Helixpiercing med 3 runde sten i forskellig størrelse
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images