Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hanger af træ med hæklet design

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Siger ordet "Doily" dig noget, så kan du genkende designet, som er på denne flotte hanger. En doily er en ornamentisk serviet, som nogle personer med glæde sidder og hækler. Samme servietter findes også i papirform, som man ofte ser under og på tallerkner til festlige begivenheder - Men nok om servietter, designet skulle bare lige forklares :)

Smykket, som er en såkaldt hanger til stretching, er lavet af træ, nærmere betegnet saba. Saba er en træsort, som er meget brun-/rødlig i farven. Årestrukturen i træet er ikke særlig tydelig og derfor gør træsorten sig rigtig godt til smykkefremstilling, da man på den måde kan få flere ens smykker fremstillet uden de store variationer.
Men da det jo er et organisk materiale, kan der forekomme individuelle farve- og strukturforeskelle, som vi på bedste vis prøver matche, hvis der bestilles mere end én hanger.

Hangerens udformning er udksåret i hånden på både for- og bagside og kan derfor benyttes i både venstre og højre øre.
Bemærk at smykket er et smykke og ikke et værktøj til at stretche dit hul større med. Til dette formål kan du benytte en almindelig taper.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-28
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Farve Brun
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hanger af træ med hæklet design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.