Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med indfattet opalsten

Lagerstatus: På lager

269,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En fish tail næsepiercing er til dig der gerne vil have et smykke der er tilpasset til lige præcis din piercing. Med denne fish tail næsepiercing af 14 karat guld, kan du med en bukketang, bøje smykket hvor på staven du ønsker det.

Staven er 19 mm. lang og kan vælges i to tykkelser. Samtidig kan du også vælge farven på opalstenen der sidder i fronten af staven. Opalen er ikke en ægte opal, da de ofte er for skrøbelige til smykkebrug. Denne opal er syntetisk og egner sig derfor godt til brug i smykker.
Samtidig skal du også tage stilling til hvilken variant af guld du kunne tænke dig. Der er den almindelige gule guld eller den nærmeste hvide hvidguld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-240
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Andet
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med indfattet opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.