Ring med hængsel og blomst af opaler

Lagerstatus: På lager

179,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser her er en endeløs ring. Men helt endeløs er den alligevel ikke, for ellers ville den være svær at få i sin piercing. Som du kan se på produktbilledet, har den et hængsel. Hængslet sørger for at et lille stykke af ringen kan åbnes og lukkes. I modsatte ende af hængslet, sidder det lille stykke fast i resten af ringen, ved hjælpe af en lille fordybning i ringes ende. På den måde er der ingen løse kugler eller andet der kan blive væk med tiden.

På fronten af ringen sidder en blomst. Eller det er sådan set bare 5 opaler som sidder i en formation der får helheden til at ligne en blomst, hvor hver af de fem opaler skal forestille at være et blad på blomsten. I midten af blomsten sidder en lille klar centersten.

Ringen findes, som du ligeledes kan se på billedet, i tre forskellige farver. Fælles for alle farver er størrelsen på ringen, materialet og farven på stenene.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-156
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Resin opal
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med hængsel og blomst af opaler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.