Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med blomst af opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 71,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykker og blomster er alitd et hit hos det feminine køn - Her er de to ting blevet kombineret i ét smykke. Ringen, som basalt set er en endeløs ring, har fået påmonteret en lille blomst på siden. Blomsten er formet ved hjælp af fem små syntetiske opalsten, hvor der i midten sidder en almindelig klar sten. Farven på både opaler og ringen vælger du selv i boksen herover.

Ringen kan bruges i fler eforskellige piercinger, som du også kan se på produktbilledet. Brug den f.eks. i øret eller i næsen. Det vigtigste er bare, at målene på din nuværende piercing stemmer overens med målene på dette smykke. Målene kan du se under fanen "Yderligere information".
Som før skrevet, så er denne type ring en endeløs ring, hvilket betyder, at ringen ikke har nogle ender - Det er bare ikke helt sandt - Enderne er bare så tæt på hinanden, at det ser ud som om den er endeløs. Du åbner og lukker ringen ved at vride enderne fra hinanden. Her skal du ikke tage fat i blomsten, da du ellers vil rive den af. Tag kun fat i ringen når du åbner og lukker den.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-123
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Resin opal
Kuglestørrelse 7 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med blomst af opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.