SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Omvendt navlepiercing med hjerte og blomst

139,00 kr
På lager

Her kan du blive den heldige ejer af en meget smuk og helt unik navlepiercing, som er lavet i et omvendt design, der kan passe til flere typer navlepiercinger. Den kan selvfølgelig bruges i en helt almindelig navlepiercing, hvor den smukke stenblomst i hjertets centrum, vil sidde nogenlunde lige på navlen. Selve hjertet vil derfor omkranse navlen, som en funklende flot ramme.

Smykket kan dog også bruges i en omvendt navlepiercing hvor man er piercet under navlen, i stedet for over navlen. Her vil smykket blot placere sig en smule længere nede, således at hjertets øverste kant, nogenlunde vil flugte med navlen. Alle navler har dog forskellig størrelse og form så beskrivelsen af placeringen er kun vejledende og kan variere fra person til person.

Selve smykket som er lavet af kirurgisk stål, består af en hjerteformet kamt der hele vejen rundt, er tæt besat med klare sten på ydersiden. Inde i centrum af hjertet ses så en lille blomst som er dannet af de smukke aurora borealis sten, der reflekterer alle regnbuens farver, når lyset falder på dem. Blomsten fungerer samtidig også som bundkuglen der kan skrues af og på, når smykket skal i brug.

Detaljer
NavnOmvendt navlepiercing med hjerte og blomst
SKUBelly-362
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeOmvendt navlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring5 mm.
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Omvendt navlepiercing med hjerte og blomst
Din bedømmelse
Omvendt navlepiercing med hjerte og blomst