SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med ugle af sten

99,00 kr
På lager

Du finder bare ikke et sødere smykke end denne yndige navlepiercing med den sødeste lille ugle i vedhænget. Den øverste del af smykket som er lavet af kirurgisk stål, består af en 10 mm. stav hvor både top- og bundkugle er udstyret med en flot sten i den af de to farver, som du selv vælger.

Den lille ugle fås i enten klar eller pink og selve uglens krop er lavet af den ædelsten som kaldes "katteøje". Uanset hvilken farve du vælger vil uglens flotte vinger være besat med små klare sten, ligesom øjnene også er markeret med to små lyseblå sten i begge varianter. Vingerne er ud over de små klare sten, også dekoreret med flotte takkede udskæringer langs undersiden, så de fremstår så naturtro som muligt.

Katteøje er en sten som findes i flere forskellige farver og fremmer symbolsk set værdier som overblik, ro og lykke. Men man kan næsten heller ikke andet end at smile ved synet at den søde lille ugle hvor der er kredset så meget for detaljerne.

Uglen sidder på en lille pind og er naturligvis også udstyret med kronen på værket, i form af den lille kongekrone der pryder uglens hoved.

Detaljer
NavnNavlepiercing med ugle af sten
SKUBelly-249
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Bundkugle8 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde48 mm.
Vedhængslængde26 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med ugle af sten
Din bedømmelse
Navlepiercing med ugle af sten