Navlepiercing med tre flagermus

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en navlepiercing som man ikke lige ser hver dag. Tre søde flagermus hænger trip trap trasko under hinanden i dette helt unikke smykke. Man kan næsten komme til at tænke på Batman eller halloween når man ser denne navlepiercing, men i virkeligheden kan de tre søde flagermus jo symbolisere noget helt unikt og individuelt, alt afhængig af hvem der har smykket på.

Navlepiercingen her er lavet af kirurgisk stål. Vedhænget har fået en behandling så det får et lidt antikt og oxideret look. De tre flagermus hænger i størrelsesorden, med den største flagermus øverst og den mindste nederst. Den helt store og øverste flagermus fungerer samtidig som bundkugle mens de to andre er sat på som løse vedhæng neden under. Det giver et flot bevægelsesflow hvor de nederste flagermus vil dingle fra side til side, når smykket er i bevægelse.

Vær en trendsætter og skynd dig at køb denne helt særlige navlepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-84
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Fed og anderledes
Karakter
Rigtig fedt og anderledes smykke. De to nederste flagermus har det dog med at hælde til den ene side, men ellers er det super flot. Bedømt af Ida
Super cute
Karakter
Præsic som på billedet vildt sød på (-: Bedømt af Charlie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med tre flagermus
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.