Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med skorpion

69,00 kr
På lager

Er du hende som tør hvor andre tier? Så vil denne ultra fede navlepiercing med det helt unikke motiv af en giftig skorpion, sikkert lige være noget for dig. Du er sikkert træt af lyserøde hjerter og andet feminint bling og vil meget hellere have et smykke, som udstråler råstyrke og gåpåmod. Hvis du synes det lyder nogenlunde som dig, så er skorpionen her din ven.

Det er en navlepiercing helt uden vedhæng eller andre løse dele og den egner sig dermed rigtig godt til daglig brug. Den flotte skorpion er meget detaljeret udført og består af to dele som tilsammen udgør det kraftfulde lille dyr. I stedet for en traditionel bundkugle har du hele dyrets front med krop, ben, klør, følehorn og hoved, i bundkuglens sted. Designet er som sagt meget detaljeret og der ses endda riller på ryggen af skorpionens krop.

I stedet for en topkugle har du så skorpionens hale som kækt og naturtro, svinger sig lidt op ad og rundt. Så når smykket sidder i din navlepiercing, vil det altså være skorpionens fulde figur, som vil være synlig på din mave.

Detaljer
NavnNavlepiercing med skorpion
SKUBelly-349
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, kuglerne
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med skorpion
Din bedømmelse
Navlepiercing med skorpion