SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Navlepiercing med kobraslange

Tilbudspris 108,42 kr Normalpris 139,00 kr
På lager

Ssshhh siger den hvislende kobraslange som hænger i denne navlepiercing og ser helt levende ud. Den flotte kobraslange som snor og slanger sig er meget detaljeret udført. Den er således lavet med 3D effekt så hovedet bøjer op og ud af, med nøjagtig samme form som en ægte kobraslange. Hvis du vender den om har den ligeledes "slangemønster" på bagsiden. Det er det samme lidt rillede mønster som kan ses på det øverste stykke af slangen på forsiden, lige under hovedet. På resten af forsiden er slangen dekoreret med en hel masse små klare sten og som prikken over i'et, er dens øjne markeret med to små turkisgrønne sten. Det er i sandhed et meget gennemført og flot design.

Kobraslangen er lavet af kirurgisk stål som har fået et lidt mørkere look ved hjælp af en hæmatitbelægning. Det gør nemlig designet lidt mere råt og cool at se på. Topkuglen og bundkuglen er udstyret med smukke klare sten der glimter om kap med de mange små sten på slangens krop.

Læg denne unikke kobraslange i din kurv og det vil ikke vare længe før du kan pryde din navle med et smykke der virkelig skiller sig ud.

Detaljer
NavnNavlepiercing med kobraslange
SKUBelly-43
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse8 mm.
FarveKlar
Bundkugle5 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med kobraslange
Din bedømmelse
Navlepiercing med kobraslange