Navlepiercing med kobraslange

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ssshhh siger den hvislende kobraslange som hænger i denne navlepiercing og ser helt levende ud. Den flotte kobraslange som snor og slanger sig er meget detaljeret udført. Den er således lavet med 3D effekt så hovedet bøjer op og ud af, med nøjagtig samme form som en ægte kobraslange. Hvis du vender den om har den ligeledes "slangemønster" på bagsiden. Det er det samme lidt rillede mønster som kan ses på det øverste stykke af slangen på forsiden, lige under hovedet. På resten af forsiden er slangen dekoreret med en hel masse små klare sten og som prikken over i'et, er dens øjne markeret med to små turkisgrønne sten. Det er i sandhed et meget gennemført og flot design.

Kobraslangen er lavet af kirurgisk stål som har fået et lidt mørkere look ved hjælp af en hæmatitbelægning. Det gør nemlig designet lidt mere råt og cool at se på. Topkuglen og bundkuglen er udstyret med smukke klare sten der glimter om kap med de mange små sten på slangens krop.

Læg denne unikke kobraslange i din kurv og det vil ikke vare længe før du kan pryde din navle med et smykke der virkelig skiller sig ud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-43
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Er smykket limet? Ja
Farve Klar
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Super
Karakter
Super fint smykke. Den passer perfect til mig.
Og så vil jeg lige nævne den super hurtige levering.
Bedømt af Birgitte
Suoer glad for mit køb
Karakter
Jeg købte denne navlepiercing for 1 uge siden og har gået med den lige siden. Den er bare så flot og også ret sej og der er allerede rigtig mange som har spurgt mig hvor jeg har købt den. Jeg må også sige at jeg var positiv overrasket over hvor detaljeret den er lavet, det ligner næsten en ægte lille slange når man ser den tæt på. Det er første gang jeg har handlet her hos bodymod.dk men det bliver bestemt ikke den sidste! Bedømt af Lisa Steffensen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med kobraslange
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.