SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med hjerte og vinger

79,00 kr
På lager

Nu kan du få det flotte motiv som mange kender som et af de mest populære tatoveringsmotiver, som navlepiercing. Det er det velkendte lille hjerte med vinger på hver sin side der her er tale om. Selve smykket er lavet af kirurgisk stål som er det mest brugte materialer til piercingsmykker, fordi det ikke frigiver nikkel. Hjertet består af en flot facetskåret sten, som du selv kan vælge i en af de tre smukke farver.

Denne navlepiercing er lidt speciel da den er designet som en top down navlepiercing. Top down betyder at "vedhænget" sidder i toppen og smykket derfor er idéelt til en omvendt navlepiercing, hvor hullet sidder under navlen, i stedet for oven over. Hvis du har en omvendt navlepiercing, vil hjertet med vingerne komme til at sidde midt i navlen. Bruger du den i en almindelig navlepiercing, vil motivet i stedet komme til at sidde oven over navlen, mens den aftagelige kugle vil sidde inde i navlen. Så den kan faktisk bruges til begge type piercinger.

Så hvis du har en omvendt navlepiercing eller du blot gerne vil prøve noget nyt som dette top down smykke, så skynd dig at bestil med det samme. Husk at vælge din foretrukne farve før du lægger varen i kurven og går videre med din bestilling.

Detaljer
NavnNavlepiercing med hjerte og vinger
SKUBelly-197
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeOmvendt navlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring5 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde20 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med hjerte og vinger
Din bedømmelse
Navlepiercing med hjerte og vinger