Navlepiercing af 14 karat guld med tre sten

Lagerstatus: På lager

1.299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter en yderst elegant navlepiercing i høj kvalitet og et tidløst design, så er du kommet til det rette sted. Denne smukke navlepiercing er lavet af 14 karat guld så du går på ingen måde på kompromis med kvaliteten, da du her virkelig får det bedste af det bedste.

Navlepiercingen er holdt i et absolut klassisk og tidløst design, med sine tre enkelte sten, der hænger ned i lige linje, fra vedhænget. Det er et design som er stilfuldt netop pga. sin enkelthed og som derfor også vil kunne bruges i mange år frem, uden at det lige pludselig går af mode.

Dette er en model med klare sten til dig som gerne vil holde stilen helt i det klassiske og stilfulde look.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-292
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med tre sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.