Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat hjerte som vedhæng

Lagerstatus: På lager

1.269,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lige her er du havnet på et af de få smykker der aldrig vil gå af mode. Det stilrene og klassiske look oser af ekslusivitet og kvalitet. Materialet er 14 karat guld og du er derfor sikker på at modtage et smykke der kan holde en menneskealder og mere til.

I både top og bundkugle, finder du en smuk facetskåret sten, som lige er så tilpas store at man bider mærke i dem. Dog er de ikke store nok til at stjæle fokus fra det elegante vedhæng.
Som vedhæng får du her et smukt hjerte, hvor den ene side er dekoreret med hele syv små funklende sten. Alle er også her facetskåret, så de lukker så meget lys ind som muligt og derved skinner mere. På den modsatte side af hjerteformet, finder du en flot støbt hjertehalvdel, som er poleret helt skinnende og med afrundede kanter.

Så holder du af de klassiske smukke smykker, der kan holde sig smukke længe og som oser af eksklusivitet, så er det her du skal slå til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-435
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat hjerte som vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.