Næsepiercing af 14 karat guld med sten i kvadrat

Lagerstatus: På lager

259,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kommer der en næsepiercing til dig der holder af de lidt mere eksklusive ting i livet.

Smykket er nemlig lavet af 14 karat guld, så mere eksklusivt bliver det næsten ikke. Eller, det gør det faktisk - ikke nok med, at smykket er lavet af 14 karat guld, så sidder der også den flotteste sten på fronten af smykket. Stenen sidder på et flot kvadratisk design, og den sidder fast ved hjælp af de små arme, som du kan se på billedet. Disse arme sidder nemlig og holder fast i stenen, samt sikrer at den ikke falder ud.

Hvis du ikke har lagt mærke til det endnu, så vil vi lige nævne dette for dig. Der er to kasser til højre for billedet. Ved hjælp af disse kasser kan du faktisk selv vælge, hvordan smykket skal se ud. Du kan nemlig både vælge mellem hvilket 14 karat materiale smykket skal være lavet af, eksempelvis 14 karat hvidguld, og hvilken farve stenen skal have. Så skynd dig at lave dit ønskede smykke og bestille i dag, inden de alle sammen er væk!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-218
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med sten i kvadrat
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.