Matsort buet stav med sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få dig en buet stav til din bryst -eller øjenbrynspiercing som på alle måder vil skabe blikfang og tiltrække opmærksomhed. Staven er er nemlig sort som kul men med en mat finish som giver den en flot nedtonet glød i farven. Den matte sorte farve står i skarp kontrast til huden og derfor er dette smykke også et af dem som helt sikkert vil blive set.

Og som om den flotte sorte farve ikke er nok, så er denne stav faktisk også dekoreret med en funklende flot sten i hver ende. Stenene fås i syv forskellige farver og hvis du virkelig ønsker at tiltrække opmærksomhed, så står de fire pangfarver blå, rød, grøn og lyserød, i ekstra stærk kontrast til den sorte farve. Når du vælger en af disse fire farver får du dig et smykke som nærmest skriger efter at blive set. Ønsker du derimod et mere dæmpet look, vil den stenfarverne klar, sort samt aurora borealis være et mere oplagt valg.

Ud over de flotte stenfarver, har du også mulighed for at vælge mellem to forskellige længder, nemlig 8 mm. eller 10 mm. alt afhængig af hvor du skal bruge smykket og hvilket mål der derfor passer bedst til din piercing. Vær opmærksom på at kuglerne har en størrelse på 3 mm. på den korteste model mens de har en størrelse på 4 mm. på den længste model.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-63
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Matsort buet stav med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.