Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Matsort buet stav med sten3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

69,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Her kan du få dig en buet stav til din bryst -eller øjenbrynspiercing som på alle måder vil skabe blikfang og tiltrække opmærksomhed. Staven er er nemlig sort som kul men med en mat finish som giver den en flot nedtonet glød i farven. Den matte sorte farve står i skarp kontrast til huden og derfor er dette smykke også et af dem som helt sikkert vil blive set.

Og som om den flotte sorte farve ikke er nok, så er denne stav faktisk også dekoreret med en funklende flot sten i hver ende. Stenene fås i syv forskellige farver og hvis du virkelig ønsker at tiltrække opmærksomhed, så står de fire pangfarver blå, rød, grøn og pink, i ekstra stærk kontrast til den sorte farve. Når du vælger en af disse fire farver får du dig et smykke som nærmest skriger efter at blive set. Ønsker du derimod et mere dæmpet look, vil den stenfarverne klar, sort samt aurora borealis være et mere oplagt valg.

Ud over de flotte stenfarver, har du også mulighed for at vælge mellem to forskellige længder, nemlig 8 mm. eller 10 mm. alt afhængig af hvor du skal bruge smykket og hvilket mål der derfor passer bedst til din piercing. Vær opmærksom på at kuglerne har en størrelse på 3 mm. på den korteste model mens de har en størrelse på 4 mm. på den længste model.

Detaljer
NavnMatsort buet stav med sten
SKUBanana-63
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeBuet stav
PlaceringØjenbryn, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Vertical labret
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Matsort buet stav med sten
Din bedømmelse
Matsort buet stav med sten