Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med stenbesat ugle og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er til de lidt mere anderledes smykker, så har vi en lækker labret til dig, som tilmed kan bruges flere steder på kroppen - så længe at smykke passer i din piercing.

Labretten du ser på billedet længere oppe på siden er lavet af kirurgisk stål og uglen på froten af smykket er lavet af messing. Uglen er blevet belagt med rhodium, således at den matcher den stav som den sidder på. Der er også blevet påsat en masse forskellige farvede sten på uglens mave, eksempelvis lilla og lyseblå - derudover sidder der også en stor sort sten i hver af uglens øjne.

Smykket er udstyret med et indvendigt gevind, som er en fordel ved smykker som labretter. Med det traditionelle gevind, hvor gevindet sidder i kuglen, kan du meget nemt rive dig på dit smykke når du sætter det i. Det slipper du for med smykker der har et indvendigt gevind.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-17
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Pænt smykke
Karakter
Godt smykke, ligner det på billedet på en prik, det er dog lidt stort, så det er ikke overalt på øret det kan sidde. Bedømt af Anna
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat ugle og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.