Labret med stenbesat firben og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten her er lavet af kirurgisk stål og det søde lille firben der sidder på toppen er lavet af messing. Hele herligheden er blevet belagt for at give dig mulighed for, at vælge mellem flere farver på smykket. Det kunne være udgaven i rødguld tiltaler dig mest, eller at guld udgaven lige faldt dig i øjnene. Oven på firbenet sidder der en masse små klare sten, som giver det allerede skønne firben lidt ekstra bling - disse sten vil altid være klare uanset farven du vælger til smykket.

Derudover kommer smykket også i flere længder. Længden kan nemlig få betydning alt efter, hvor du bruger smykket henne. Da alle folk er forskellige så er det ikke sikkert at en labret på 6 mm. passer til lige netop din piercing, og at du måske skal have en på 8 mm. Derfor er det nemlig blevet gjort muligt for dig, at du kan vælge mellem flere længder.

Labretten er udstyret med et indvendigt gevind. Det vil sige at skruegevindet sidder på indersiden af staven, og der er blevet placeret en skrue på undersiden af firbenet. Ved denne type gevind slipper du også for de små sår og skrammer, som et udvendigt gevind kan give.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-117
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat firben og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.