Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med forskellige stentyper

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du kigger lidt længere oppe på siden, så finder du et billede med nogle labretter, der har hver sin flotte sten i topkuglen. Du kan selv vælge, hvilken sten du vil have til din labret. Du kan f.eks. vælge den grønne jade, eller den sorte agat, hver stentype giver smykket en helt ny betydning. På dette smykke har hver stentype nemlig også hver sin specielle betydning. Hvis vi f.eks. tager den hvide howlit, som også kaldes kreativitetsstenen, da den fremmer kreativiteten og inspirationen hos den person, som bærer stenen.

Du kan dog ikke blot vælge, hvilken stentype, som du vil have til din nye labret. Du kan også vælge mellem to forskellige længder på staven af labretten - du kan vælge mellem en stav på 6 mm. og en stav på 8 mm. Længden kan nemlig variere alt efter, hvor tykke eller tynde læber du har, hvis du f.eks. skal bruge den som en læbepiercing. Labretten er lavet af kirurgisk stål og er udstyret med et indvendigt skruegevind, som har den fordel, at du ikke skærer dig eller får rifter, når du skal sætte smykket i.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-104
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med forskellige stentyper
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.