Labret af 14 karat guld med firkantet sten og ptfe stav

Lagerstatus: På lager

Pris: 179,00 DKK

Nu kun: 143,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt enkel og klassisk labret med en labrettop af ægte 14 karat guld samt en stav af PTFE. Her har du en af den slags labretter som aldrig bliver umoderne, med dens tidløse og klassiske design. Den lille guldtop omkranser og fastholder en smuk og funklende firkantet sten, som du selv vælger farven på. Du kan enten vælge at holde helt fast i det klassiske look og vælge den klare sten i toppen, eller du kan vælge en lyserød, lilla eller turkis sten, hvis der godt må være lidt mere spræl i dit smykke.

Staven som er den del af labretten der skal gennem huden, er lavet af det allergivenlige PTFE. Ud over at være allergivenligt fordi det ikke indeholder nikkel, er det også et meget fleksibelt materiale som skåner dine tænder og tandkød bedst muligt, når labretten eksempelvis bruges i læben.

Alt i alt er kvaliteten helt i top i denne søde labret, som dog stadig meget prisvenlige smykke. Så hvis du gerne vil have det bedste, både hvad angår materiale, design og pris, så har du her et oplagt valg. Se eventuelt også samme labret men blot med en stjerneformet sten i stedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale Guld
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Lukketype Push-In
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med firkantet sten og ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.