Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med firkantet sten og ptfe stav

Lagerstatus: På lager

Pris: 179,00 DKK

Nu kun: 143,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt enkel og klassisk labret med en labrettop af ægte 14 karat guld samt en stav af PTFE. Her har du en af den slags labretter som aldrig bliver umoderne, med dens tidløse og klassiske design. Den lille guldtop omkranser og fastholder en smuk og funklende firkantet sten, som du selv vælger farven på. Du kan enten vælge at holde helt fast i det klassiske look og vælge den klare sten i toppen, eller du kan vælge en lyserød, lilla eller turkis sten, hvis der godt må være lidt mere spræl i dit smykke.

Staven som er den del af labretten der skal gennem huden, er lavet af det allergivenlige PTFE. Ud over at være allergivenligt fordi det ikke indeholder nikkel, er det også et meget fleksibelt materiale som skåner dine tænder og tandkød bedst muligt, når labretten eksempelvis bruges i læben.

Alt i alt er kvaliteten helt i top i denne søde labret, som dog stadig meget prisvenlige smykke. Så hvis du gerne vil have det bedste, både hvad angår materiale, design og pris, så har du her et oplagt valg. Se eventuelt også samme labret men blot med en stjerneformet sten i stedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale Guld
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med firkantet sten og ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.