Plug af træ med perlemor og kobbertråd

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Organiske materialer egner sig utroligt godt til helede piercinger, da det kan reducere dårlig lugt ved at materialet kan ånde. Det er også godt for personer, der lider af allergi, da organiske materialer ikke indeholder nikkel. Ulempen ved de organiske materialer er dog, at de er en smule skrøbelige - de er overfølsomme for fugt og for høj varme, da dette kan føre til at de sprækker eller mister deres form. Smykkerne kræver bare en smule mere omsorg, til gengæld for du et utroligt lækkert smykke, som også er godt for dig.

Pluggen, som du er klikket ind på er også lavet af et organisk materiale, nemlig træ. Smykket findes i størrelser fra 10 mm. og op til 25 mm., så det er desværre ikke et smykke for nybegyndere inden for stretching - det er dog noget, man kan se frem til mens man stretcher. På fronten af smykket sidder der en lille plade af perlemor i midten, som er omgivet af en kobbertråd. Det lyder nok lidt underligt, hvis man læser det uden at have set smykket - men det klæder faktisk pluggen utroligt godt.

Da pluggen er lavet af træ gør vi også lige opmærksom på, at der kan være små variationer i de forskellige smykker - men det er vel også en del af charmen ved organiske smykker.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-169
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Sekundær materiale Perlemor
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med perlemor og kobbertråd
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.