Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af ptfe

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Går du og mangler en labret, som bare har en almindelig kugle ude i enden, men en blød og fleksibel stav? Så er piercingsmykket du har ledt efter lige her.

Selve hovedet er lavet i ren kirurgisk stål og du kan vælge mellem det klassiske stållook, eller tre andre flotte farver. Staven på smykket er lavet af det sikre materiale PTFE, så det er med andre ord - Et sikkert valg til en færdighelet piercing.

Hovedet måler kun 3mm i diameter og kuglen er helt rund. I bunden af kuglen er den stift som placeres i staven og smart nok er den udstyret med en modhage, så den sidder utroligt godt fast.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Rigtig god smykke
Karakter
Jeg er meget tilfreds med smykket og med leveringen af det. Intet dårligt at sige Bedømt af Rebecca
Genialt!
Karakter
Jeg havde aldrig før prøvet PTFE materialet, men var villig til at afprøve det da jeg fik ødelagt en tand af at bruge metal labret til mit snakebite.

Jeg er helt vild med produktet, det er behageligt at have i, det ødelægger ikke tænderne og så kan det forkortes så det passer 100% til én. Derudover er det en god pris.
Bedømt af Mie
Billig bling med bisse-bonus
Karakter
Faldt over disse fordi jeg ledte efter nogle billige "guld" labrets. Det var ikke noget krav at det skulle være af PTFE, men jeg tænkte at det vel ikke kunne skade.
Da jeg fik dem var jeg overrasket over hvor lette de var at sætte i og hvor behageligt det er at have dem siddende. Jeg skal ikke tilbage til metal-bagside. Og så er det jo en stor bonus at skåner tænderne :)
Bedømt af Maria
Bedste labretsmykke
Karakter
Jeg har haft labret´en i rigtig mange år, dog afbrudt af en periode hvor min daværende arbejdsgiver ikke accepterede den. Da jeg senere fik kanalen åbnet igen fik jeg en traditionel titanium-labret sat i, men uanset hvilken størrelse den havde så holdt kuglerne bare ikke. Hvorvidt kvaliteten hos pierceren simpelthen bare var dårlig ved jeg ikke, men det var i hvert fald ikke holdbart at skulle købe nye kugler hele tiden og aldrig vide om den var der eller ej.

Jeg læste så om gummistaven og tænkte at det måtte jeg prøve og jeg har ikke på NOGEN måde fortrudt. Dels var prisen meget, meget rimelig og dels har den bare holdt. Systemet hvor gummiet faktisk "lukker" sig om smykket betyder at det sidder rigtig godt fast; jeg tror faktisk at jeg skal have hjælp hvis det skal skiftes, så holdbart er det. Derudover er jeg faktisk glad for at det er gummi. Selvom jeg har aldrig har haft problemer med mine smykker (jeg har haft piercinger i over 15 år) så er jeg glad for at det er allergi-venligt materiale fordi jeg er allergiker på flere områder og er bange for en dag også at udvikle allergi over for de smykker jeg bruger. Derudover er gummiet mere "mund" og tandvenligt og det er jeg rigtig glad for. Kan varmt, varmt anbefale denne type smykker og vil også undersøge om det kan fås som næseskrue...
Bedømt af Louise
Begejstret!
Karakter
Jeg har gået i 2 år og har fiflet med min labret som har været en metal stav før. Kuglen havde tendens til at falde af, også selvom jeg fik den skruet fast med tang! så jeg måtte gå ud og købe en ny kugle en gang om måneden!

Men efter jeg har brugt, præcis denne her plastic stav har der aldrig været bare ét tilfælde af den er røget af. Thumbs up!

Kan stærkt anbefale smykket, også er prisen lige til at overkomme!
Bedømt af Lotte
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.