Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ring med cylinderformet kugle og opalsten-50%

44,50 kr Fra 89,00 kr -50%
På lager

Denne ring ser ud som langt de fleste andre almindelige piercingringe. Den eneste forskel er selve kuglen, som ikke er kuglerund, men cylinderformet. Det gør at opalstenen der sidder i fronten ser en anelse flad ud. Samtidig gør det også, at opalstenen ofte vil pege ud fra kroppen, hvis smykket ligger fladt mod huden. Cylinderen er nemlig flad bagpå og vil derfor for det meste ligge sig fladt op ad huden og på den måde pege udad.

Ringen findes i flere forskellige farver, diametre og tykkelser. Det er ikke muligt at vælge kuglestørrelse, da størrelsen på kuglerne vil følge størrelsen på ringen og kuglen vil altid være større end ringens tykkelse.
På de små ringtykkelser klikkes cylinderen let ud af ringen og sættes let i igen. Men på de større tykkelser kan det være en god idé med en ringåbner, da en stor ringtykkelse kombineret med en lille diameter godt kan være svær at få cylinderen ud af. Cylinderen har to fordybninger, som enderne på ringen skal presses ned i.

Den føromtalte opalsten er ikke en ægte opal, da de ofte er meget skrøbelige og dermed ikke særlig godt egnet til smykkebrug. Opalen er syntetisk, hvilket gør den mere holdbar. Samtidig kan man næsten ikke se forskel på en syntetisk opal og en ægte opal.

Detaljer
NavnRing med cylinderformet kugle og opalsten
SKUU-Ring-147
Kampagne-50%
LukketypeCaptive bead ring
TypeLige stav
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navle, Labia, Klitoris forhud, Frenum, Hafada, Lorum, Nipple
MaterialeKirurgisk stål
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ring med cylinderformet kugle og opalsten
Din bedømmelse
Ring med cylinderformet kugle og opalsten