Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Septumpiercing med snoet halvcirkel

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Septumpiercinger har været vidt brugt i mange stammekulturer rundt omkring i verdenen. Her gik stammefolkene dog rundt med en knogle i næsen fremfor f.eks. en ring. Nogle af eskimostammerne benyttede sig også af septumpiercinger, da man mente, at den ville forhindre sjælen i at flyve ud gennem næsen. Så hvis du er overtroisk og er bange for, at din sjæl vil en dag flyve ud af næsen på dig, så er dette smykke perfekt til dig!

Smykket, som du kan se på billedet, er en septumpiercing, der har en snoet halvcirkel i bunden. Smykket er lavet af et enkelt stykke metal, hvilket betyder, at du skal twiste enderne fra hinanden, når du skal sætte smykket i din næse - derved skal du heller ikke bøvle med en træls låsemekanisme. Metallet som smykket er lavet af er messing, som har fået en omgang belægning, for at give det en anden farve. Derved kan du blandt andet få smykket i en blank udgave eller en rødguld udgave - du kan se de forskellige udgaver på billedet længere oppe.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-192
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing med snoet halvcirkel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images