Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...
%

Rund dermal anchor med opalsten

69,50 kr Fra 139,00 kr
På lager

Få dig en dermal anchor piercing som virkelig vækker opsigt, i form af denne meget flotte dermal med en kuglerund opalsten i de smukkeste farver. Selve opalstenen er som sagt helt rund og kan derfor også sagtens bruges under tøjet, uden fare for at det vil sætte sig fast i den smukke sten.

Du kan få denne enkle men raffinerede dermal i fire forskellige varianter, nemlig med en hvid, pink, blå eller grøn opalsten. Ud over sine åbenlyse visuelle forskelle, så bærer hver enkelt opalsten også på sin helt egen unikke betydning.

Den grønne opal siges f.eks. at kunne give fornyet energi samt en styrkelse af immunforsvaret. Blå opal skulle til gengæld styrke dit mod samt virke følelsesmæssigt beroligende. Den pink opal er derimod den spirituelle variant som hjælper med en helende effekt under meditation samt søvnen. Den hvide opalsten følger en smule i den pink fodspor men den adsliller sig ved at skabe positive vibrationer og skabe en god indre balance.

Alle fire sten er lige smukke og det samme kan egentlig siges for de unikke egenskaber som de hver især siges at besidde. Så valget er helt op til den enkeltes behov samt smag og behag.

Detaljer
NavnRund dermal anchor med opalsten
SKUDermal-30
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse4 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rund dermal anchor med opalsten
Din bedømmelse
Rund dermal anchor med opalsten