Ptfe stav med 2 kugler i flere størrelser

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne piercingstav er fremstillet af PTFE, og er derfor super eftergivelig. Den fås i flere forskellige trådtykkelser samt længder, hvilket gør den nærmest multianvendelig. Den kan således bruges både som lige eller buet stav, til øjenbrynet, navlen, bryst eller intimpiercing.

Den kan desuden klippes til en ønsket længde, hvorefter de medfølgende stålkugler kan skrues på. Kuglerne presses ned over staven, og skrues let, så kuglen former gevindet på staven.

Et perfekt smykke til dig, som er ude efter en speciel længde. Kan også med fordel anvendes af gravide i navlen, da den ikke lægger samme pres på piercingen, som et metal smykke men er meget fleksibel i materialet. Hvis du ønsker en endnu længere stavlængde så se evt. vores andre graviditetssmykker her.

Bemærk at kuglestørrelsen er 3 mm. ved trådtykkelse på 1,2 mm. samt 4 mm. ved trådtykkelse på 1,6 mm.

Husk denne model let kan afkortes i længden, hvis du ønsker det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-34
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Thumps up
Karakter
Dette produkt er rigtig godt for når jeg skal på ferie, så lægger min mor ikke mærke til at jeg er piercet i navlen. Jeg anbefaler dette produkt :) Bedømt af Hedda
virkelig behagelig
Karakter
Piercingen er rigtig behagelig at have i fordi den er så bøjelig, klart en jeg ville købe igen hvis den anden skulle blive skadet. God til intim piercing Bedømt af Jeanette
100% tilfreds
Karakter
Den er let at anvende og kan tilpasses perfekt. Bedømt af Nina
Perfekt til dem der træner meget
Karakter
Den her PTFE-ring er bare SÅ SUPERDUPER GOD!! Den er så behagelig at have på og du mærker den ikke det mindste. Og for mit vedkommende har jeg haft lidt problemer med metalringe når jeg har trænet, og denne PTFE-ring har bare levet så godt op til mine forventniger og den er VIRKELIG værd, at investerer i hvis du har betændelse eller hævelse eller andre problemer med din navle. Bedømt af Maria Winterberg
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ptfe stav med 2 kugler i flere størrelser
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.