Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Playboy™ plug af akryl med to kaniner

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Playboy har altid været kendt for at være dem der tør være både fræk og anderledes og det lever de fuldt ud op til med denne super lækre plug af akryl. Pluggen er sort på siderne samt bagsiden mens motivet på hvid baggrund, fylder hele fronten. Motivet er et af Playboys mere vovede af slagsen og forestiller her to kaniner som på ganske uanstændig vis er i gang med det frække. De to kaniner ses som silhuetter fra siden mens der ovenover dem står skrevet: "Bunnies" og fortsætter nedenunder kaninerne med orderne: "Do it better", som er engelsk for: "Kaniner gør det bedre." - Et standpunkt som det kan være svært at være uenig i.

Kanten af pluggen buer let med en blød runding ind mod midten så den har nemmere ved at sidde fast i øret men er derudover helt enkelt at sætte ind i øret. Den fås i adskillige størrelser lige fra 6 mm. i diameter og helt op til 25 mm. Hele fronten med teksten og billedet af de to kaniner, er lavet så motivet er indkapslet under en kuppel af klar hård plast så motivet ikke kan slides af med tiden. På den måde kan motivet i disse plugs holde sig flot og tydelig selv efter lang tids brug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-98
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ plug af akryl med to kaniner
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.