Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat hamsahånd-30%

1.609,30 kr Fra 2.299,00 kr -30%
På lager

Her har vi en sand lille lækkerbisken for den kræsne køber, som ikke stiller sig tilfreds, med mindre end det absolut bedste der kan købes for penge. Denne vidunderlige navlepiercing emmer nemlig af kvalitet fra yderst til inderst, og er naturligvis lavet af ægte 14 karat guld, hele vejen igennem.

Vedhænget er en hel lille historie i sig selv, for det forestiller nemlig det ældgamle motiv, hamsahånden, som ingen kender oprindelsen af, men som ikke desto mindre er blevet brugt på tværs af religioner og kulturer, verden over. Hamsahånden ses således både repræsenteret i jødedommen, kristendommen og andre religioner. Symbolet har ganske vist haft forskellige navne i de forskellige trosretninger, men kært barn har som sagt også mange navne, og motivet har altid være det samme, uagtet hvad det er blevet kaldt.

Hamsahånden hænger ned som et løst vedhæng, der kan bevæge sig frit, og dermed følge din krops naturlige bevægelser. Den er overstrøet med smukke klare sten, og som en ekstra lille fiks finesse, ses en stor klar sten, kækt placeret i den ene side, inde i hånden. Både top- og bundkugle følger selvfølgelig også trenden, og er ligeledes udstyret, med en klar sten hver.

Detaljer
NavnNavlepiercing af 14 karat guld med stenbesat hamsahånd
SKUBelly-271
Kampagne-30%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
Kuglestørrelse5 mm.
Bundkugle8 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Samlet længde44 mm.
Vedhængslængde23 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat hamsahånd
Din bedømmelse
Navlepiercing af 14 karat guld med stenbesat hamsahånd