Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsepiercing i flere farver med sten

59,00 kr
På lager

Få dig et simpelt, lækkert og elegant smykke til din næsepiercing, som er både unikt og bemærkelsesværdigt uden på nogen måde at virke for prangende. Denne lækre lille næsepiercing er formet lidt som et "L" og er lidt af en mellemting mellem almindelige næsestave og så næseskruer som skal lirkes forsigtigt ind på plads. Du får på en måde det bedste fra begge verdner her. Smykket er nemt og bekvemt at få i og ud, nøjagtig som en næsestav er det, og egner sig derfor fint til hyppige skift. Det lille knæk på staven har dog den effekt at smykket sidder noget bedre fast, end næsestaven gør. Det er en fordel som er hentet med inspiration fra næseskruens design.

Denne næsepiercing er udstyret med en enkelt klar sten, som holdes godt på plads af fire små fangarme der griber om stenen bagfra. Derudover fås smykket i syv forskellige farver som alle er lavet ved brug af en særlig belægning. Inde under belægningen er smykket lavet af ren kirurgisk stål, som er et solidt og rustfrit smykkemateriale du kan være helt tryg ved at bruge.

Vælg din foretrukne farve før du lægger varen i kurven og går videre med din bestilling. Så kvitterer vi med lynhurtig forsendelse, direkte til din postkasse.

Detaljer
NavnNæsepiercing i flere farver med sten
SKUNose-98
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL-formet
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse2 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsepiercing i flere farver med sten
Din bedømmelse
Næsepiercing i flere farver med sten