Labret med lille titaniumsbelagt kugle

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et nyt smykke til din læbe- eller ørepiercing med lidt ekstra blikfangseffekt, så er denne super lækre labret med en flot titaniumsbelægning på kuglen, et helt oplagt valg. Labrettens 2 mm. diskrete kugle har takket være sin belægning, fået en skinnende blank overflade, som her kan vælges i fem forskellige fede farver.

Måske vil du bruge labretten i din helix- eller traguspiercing eller måske er det din læbepiercing du ønsker at pifte op med et lækkert nyt look. Uanset hvor du påtænker at bruge denne skønne lille sag, har du mulighed for at få dig et smykke, som passer perfekt til lige præcis din piercing. Labretten her fås nemlig i tre forskellige længder, alt afhængigt af hvor du ønsker at bruge smykket.

Det indvendige skruegevind er utrolig praktisk da din hud aldrig vil komme i kontakt med, eller blevet nevet af, selve skruedelen i smykket. Det samme gælder den flade lille plade på bagsiden som altid kendetegner en labret og som giver dig et smykke med en nærmest umærkbar bagside. Det kan være en rar ting når smykket benyttes i øret men er næsten endnu mere vigtig, når det bruges i en læbepiercing, hvor den er super skånsom for både tænder og tandkød.

Tilbage er kun at vælge din foretrukne farve samt ønskede længde, før du lægger din nye labret i kurven og går videre med din bestilling, og snart vil du være den heldige ejer af denne skønne labret med titaniumsbelagt kugle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-85
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med lille titaniumsbelagt kugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.