Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med lille titaniumsbelagt kugle

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et nyt smykke til din læbe- eller ørepiercing med lidt ekstra blikfangseffekt, så er denne super lækre labret med en flot titaniumsbelægning på kuglen, et helt oplagt valg. Labrettens 2 mm. diskrete kugle har takket være sin belægning, fået en skinnende blank overflade, som her kan vælges i fem forskellige fede farver.

Måske vil du bruge labretten i din helix- eller traguspiercing eller måske er det din læbepiercing du ønsker at pifte op med et lækkert nyt look. Uanset hvor du påtænker at bruge denne skønne lille sag, har du mulighed for at få dig et smykke, som passer perfekt til lige præcis din piercing. Labretten her fås nemlig i tre forskellige længder, alt afhængigt af hvor du ønsker at bruge smykket.

Det indvendige skruegevind er utrolig praktisk da din hud aldrig vil komme i kontakt med, eller blevet nevet af, selve skruedelen i smykket. Det samme gælder den flade lille plade på bagsiden som altid kendetegner en labret og som giver dig et smykke med en nærmest umærkbar bagside. Det kan være en rar ting når smykket benyttes i øret men er næsten endnu mere vigtig, når det bruges i en læbepiercing, hvor den er super skånsom for både tænder og tandkød.

Tilbage er kun at vælge din foretrukne farve samt ønskede længde, før du lægger din nye labret i kurven og går videre med din bestilling, og snart vil du være den heldige ejer af denne skønne labret med titaniumsbelagt kugle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-85
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med lille titaniumsbelagt kugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.