Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hjerteformet plug af opalite

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det bliver ikke sødere eller mere feminint, end denne smukke og yndige plug, af ægte opalite. Stenen hører hjemme i ædelstens-familien, og har udseende som en mere eller mindre transparent mælkehvid sten, hvor graden af gennemsigtighed, varierer fra sten til sten. Det vil derfor også være forskelligt, fra smykke til smykke, hvor transparent stenen er.

En opalite er en ganske særlig sten, som blandt andet siges at virke stabiliserende på humørsvingninger (så helt perfekt til gravide og teenagere, eller enhver anden som kan have en dårlig dag) samt styrkende for evnerne til at gøre drømme til virkelighed. Opaliten er den perfekte sten til dig som gerne vil styrkes, både på det mentale samt det spirituelle plan.

Du får her opaliten serveret i en yndig hjerteform til dit stretch, så du altid kan have den skønne sten, helt tæt på kroppen, Du kan frit vælge mellem de seks forskellige størrelser, som rangerer fra 6-16 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-155
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Stentype Opalite
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerteformet plug af opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.