Hestesko med terninger

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ikke nok med at denne hestesko er ultra cool med sine to terninger for enderne, nu kan du også selv vælge dit smykkes størrelse, så det bliver nøjagtig som du ønsker det skal være. Du vælger alt selv, lige fra det materiale dit smykke er lavet af og til trådtykkelse, diameter samt kuglestørrelse. På den måde kan denne hestesko bruges mange forskellige steder, alt afhængigt af hvilke mål man vælger. Den vil f.eks, være helt ideél til en septumpiercing hvor det flotte design med terningerne, rigtig kan komme til sin ret.

De fleste hestesko er blot udstyret med en kugle for hvor ende, hvilket også er det mest klassiske look for en hestesko. Men denne hestesko er selvfølgelig unik, ikke blot i sin funktionalitet, men også på sit design. Når smykket er udstyret med en terning i stedet for en kugle, giver det hesteskoen lidt ekstra kant uden  på nogen måder at være for meget eller alt for underligt. Terningerne giver ganske enkelt smykket et ekstra pift med sin lidt anderledes stil, på en måde som virkelig giver mening til udtrykket om at forandring fryder.

Kuglerne er lavet af kirurgisk stål mens selve staven som går gennem din piercing, både kan fås i titanium samt kirurgisk stål. Så kom straks igang med at finde din helt egen hestesko med terninger i dine mål, så smykket bliver præcis som du gerne vil have det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-Terning
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Farve Blank
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med terninger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.