Hanger af træ med stjerne

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Når der står forkælelse på programmet til dine stretches, så er hangers et rigtig godt valg. Her får du endda en organisk en af slagsen, for denne unikke hanger, er nemlig lavet af en næsten helt sort træsort som både ser utrolig flot ud og samtidig lader dit stretch ånde, som alle smykker af træ jo gør. Det er en kæmpe fordel og noget af det bedste du kan gøre for din hud, når du bærer nogen former for piercing- og/eller stretchingsmykker.

Hangeren her er formet som en halv stjerne i et godt og robust design, med en god tykkelse og solide stjernespidser. Den halve stjerne buer ud ad på forsiden af øret, hvor den umiddelbart giver indtryk af at være en hel stjerne, når man kun ser den forfra. Så snart man vender siden til ses det dog straks at stjernen ikke fortsætter på bagsiden af øret.

Hangeren her fås i syv forskellige størrelser som spænder fra 2,5 mm. - 10 mm. i diameter. Vær opmærksom på at farven godt kan variere en smule, hvis du bestiller mere end én hanger. Det skyldes at træ er et organisk materiale som af samme grund, ikke altid er fuldstændig ensartet over det hele.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-41
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hanger af træ med stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.