Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 269,00 DKK

Nu kun: 215,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du gør-det-selv typen og er du så heldig at have en næsepiercing, så kan du med denne fish tail lave dit eget næsepiercingsmykke. Når du købet dette smykke, får du en stav på 19 mm. som du kan bukke og bøje som det passer dig. Ønsker du en næseskrue er det det du laver og ønsker du et L-formet smykke er det det du laver. Om du vil lave noget helt tredje er helt op til dig - Det eneste du skal bruge, er en tang der kan lave bøjningerne for dig. Den har vi i vores kategori med værktøj.

For enden af staven sidder en lille syntetisk opalsten. Stenen sidder fast med fire små grabber, så den ikke falder ud. Farven vælger du selv, blandt dem du kan se på produktbilledet herover.
En sidste ting du skal tage stilling til, er om du ønsker staven i 14 karat almindelig guld eller om det skal være 14 karat hvidguld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-239
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Andet
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.