Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake septumpiercing med kæde

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvad med en ny flot og pivfræk fake septumpiercing til den næste bytur med vennerne? Her kan du nemlig få dig den fedeste fake septumpiercing som kræver nul huller i næsen. Smykket er udformet som en lille bøjle eller hestesko med en kugle i hver ende, der blot skal sættes op om næseskillevæggen, hvor det vil sidde i spænd. Kuglerne sørger for optimal komfort, samtidig med at det vil ligne en ægte septumpiercing, fordi de sidder skjult.

Smykket er lavet af messing men har fået en rigtig lækker overfladebehandling, som får de flotte farver til at fremkomme. Du kan selv vælge selv mellem den blanke, den guldfarvede og den hæmatit-grå model.

Det fedeste ved dette smykke må dog siges at være designet, med det unikke look af en kæde der hænger nonchalant under næsen. Det er både frækt, anderledes og bemærkelsesværdigt, så vær forberedt på em masse opmærksomhed når du bærer dette flotte smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-125
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 13 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med kæde
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.