Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake plug med stjerne motiv

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en super fed fake plug med stjernemotiv, hvis du gerne vil have et "stretchet look" uden rent faktisk at stretche dit øre rigtigt. Pluggen her er lavet af ren kirurgisk stål og kræver kun en 1,2 mm. piercing for at kunne bruges.

Fronten er rigtig flot dekoreret med en femtakket stjerne der sidder placeret midt inde i en kulsort cirkel. Den sorte farve står i rigtig flot og skarp kontrast til det blanke stål og giver dermed stjernen noget ekstra blikfang.

Både bag og front er udstyret med en sort o-ring som hviler i en skjult rille i stålet. O-ringen bruges normalt til at sikre at en cylinderformet plug ikke falder ud af øret. Når man så sætter en o-ring på både front og bag af pluggen, fungerer de som stopklodser der holder pluggen på plads i øret. Når de er sat på den fake plug skyldes det dog udelukkende at man gerne vil forskærke illusionen om at det er en ægte plug og når den først sidder i øret, er det faktisk rigtig svært at se at der er tale om et fake smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Farve Blank/Sort
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug med stjerne motiv
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.