Fake plug med bagsiden af en patron

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en fake plug med bagsiden af en patron. Grunden til, at den er fake skyldes, at den giver en illusion om, at du har en 10 mm. stor plug i øret, selvom du kun har et helt almindeligt 1,2 mm. piercinghul. Det er ikke til at se forskel på de to når smykket først sidder i øret. På grund af kuglestørrelsen er der også god plads til, at den flotte tekst kan folde se ud og vise sig fra sin bedste side - det havde været en skam, hvis smykket var så småt, at man nærmest ikke kunne se eller læse teksten.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, og her forstås den stav, som sidder i øre og ikke hele smykket. De to kugler, som sidder for hver ende af staven er lavet af messing og belagt, for at slippe af med den grimme farve som messing har. Den forreste kugle på smykket er blevet farvet guld for at efterligne farven på en patron - bagsiden af smykket har fået en blank farve for at give den et skinnende look, som klæder smykket godt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-21
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug med bagsiden af en patron
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.