Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake magnetpiercing med sten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du endnu ikke nogen piercing og kunne du måske godt tænke dig en, så kan du med denne fake magnetpiercing se hvordan dit look vil blive, hvis du havde en rigtig piercing. Det kræver altså ingen huller i kroppen at benytte sig af dette smykke.

Smykket består af to dele, hvor den ene del er en magnet og den anden del er et stykke metal med en flot sten. Magnetpladen placeres f.eks. inde i næsen og er så kraftig at den kan holde stenen på plads på ydersiden af næsen. Alternativt kan magneten også placeres på indersiden af læben eller måske bare bag øreflippen. Husk bare på, at jo tykkere læber/øreflipper du har, jo svagere er kontakten mellem sten og magnet. Stenen er limet fast på metaldelen.

Bemærk at dette smykke ikke er beregnet til at blive brugt til hverdag, men mere er et "spøg og skæmt"-smykke, hvis du vil tage livet af din mor eller far, eller som før nævnt blot vil finde ud af om det piercede look er noget for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-85
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Magnetisk
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake magnetpiercing med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.