Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake hjerteformet septumpiercing

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også vild med det fede look af en septumpiercing men tør du ikke helt at tage skridtet fuldt ud? Så har vi den perfekte løsning til dig lige her. Nu kan du nemlig få dig et fake septumsmykke der vil se fuldstændig ud som en ægte septumpiercing, når først den sidder hvor den skal.

Denne fake septumpiercing er formet som et hjerte, hvor hjertets øverste ender, er dem der går ind i næsen. Hver ende er udstyret med en lille rund kugle, som sørger for at holde smykket godt på plads, uden at næsen generes.

Den nederste halvdel af hjertet er smukt dekoreret med små kugler, som sidder placeret i en flot symmetrisk formation, der tilsammen skaber et smukt mønster. Smykket kan fås i tre varianter, nemlig en blank, guldfarvet eller rødguldsfarvet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-100
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 14 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 16 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 11 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake hjerteformet septumpiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images