Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med tribaldesign

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super flot og frækt fake smykke til ørets ydre kant, hvor den smarte earcuff, ganske enkelt klemmes sammen til det sidder godt fast. Det er en nem måde at få sig et smart øresmykke, enten for en festlig aften eller til daglig brug, uden at behøve at blive piercet først.

En earcuff er faktisk ikke rigtig et fake smukke, selv om det er hvad man kalder det, da det ikke forsøger at efterligne en ægte piercing. En ear cuff er et unikt smykke i sig selv, som ikke forsøger at ligne noget, det ikke er. What you see is what you get :)

Denne specifikke ear cuff er udstyret med et virkelig flot og detaljeret tribalmønster, med mørke afskygninger, i mønsterets dybeste kroge. Det giver et rigtig flot og rustikt look, som helt sikkert vil skabe masser af blikfang til dig og dit øre.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-138
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med tribaldesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.