Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med snoninger

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super fed og sindsyg flot, fake earcuff, med smukke detaljerede snoninger i mønsteret. En earcuff bruges på kanten af øret og kræver slet ingen former for piercinger. Dette smykke er lavet i et flot bredt design, med masser af blikfang på den fede måde.

Det smukke snoede mønster, er som en spejlvending af sig selv, med en tydelig adskillelse, markeret i midten. Selv på midtermarkeringen er der kræset for detaljerne, her i form af en gennemgående perlerække af små kugler, som adskiller de to spejlvendte snoninger.

Smykket er nemt og enkelt at tage på, idet det blot klemmes fast om ørets ydre kant.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-140
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med snoninger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.