Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med indfattede sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du ikke er piercet i ørekanten, men nu alligevel ønsker dig en ørepiercing. Så kan din drøm nu blive opfyldt, helt uden at du bliver piercet. Med denne earcuff, som du kan se på billedet længere oppe, kan du få en ørepiercing uden besværet ved at blive piercet. Smykket sidder fast rundt om din ørekant og kan derved ligne et piercingsmykke på afstand. Smykket er lavet af messing og belagt med en antik sølvbelægning, som giver smykket et rustikt look.

Der sidder også 9 små klare sten i smykket, som sidder indfattet i smykket. Stenene er placeret i en halvcirkel som går fra den ene ende af smykket til den anden. I alt måler hver af de små sten 1,5 mm. i diameter, hvilket gør at de er meget små og diskrete. De kan dog stadig fange opmærksomheden hos folk, når lyset rammer dem og de begynder at funkle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-115
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.5 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med indfattede sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.