Buet stav med stenbesat sløjfe

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Buede stave er ofte et smykke man bruger til sin øjenbrynspiercing. Det behøver dog ikke være sådan, så længe smykkets mål passer til din piercing, så kan den i teorien bruges der. Dette smykke kunne eksempelvis også sidde i din øreflip, hvor bundkuglen så vi hænge ned bag dit øre - hvilket kunne give et nyt og anderledes look end traditionelle ørepiercinger.

Smykket her er lavet af kirurgisk stål og er dekoreret med en sød sløjfe, der er lavet af messing. Begge dele er blevet belagt med forskellige farver - hvis du eksempelvis vælger guld udgaven, så er både staven og sløjfen belagt med 14 karat guld.

Sløjfen har også fået påsat nogle små klare sten, for at give smykket en smule mere bling og elegance. Der sidder i alt seks klare sten på sløjfen, tre på hver side. Disse sten vil dog altid være klare uanset, hvilken farve du vælger til din nye buet stav.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-56
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Bundkugle 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med stenbesat sløjfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.