Brystskjold med bølgede takker

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Brystskjoldet her er til dig der gerne vil gøre lidt ekstra ud af de intime stunder. Eller til dig, som gerne vil udfordre hverdagen lidt. Brystskjoldet består af en lige stav, som går igennem brystvorten. På staven sidder selve skjoldet, som er hæftet gennem to små ringe på hver sin side af skjoldet. Staven er 19 mm. lang, men pga. de to ringe, er det frie stykke indvendig i skjoldet kun 14 mm. Det burde dog dække de flestes behov.

Skjoldet kan vælges i tre flotte farver. Det er udelukkende farven der er forskellen. Udformningen og størrelsen er ens, uanset hvilken farve du vælger. Så det er udelukkende op til din stil og dit temperament når du skal vælge hvilken af de tre farvevarianter du vælger.

Staven er lavet af kirurgisk stål, som er det materiale de fleste piercingsmykker er lavet af. Skjoldet med sin bølgelignende udformning er lavet af messing, som efterfølgende er blevet henholdsvis rhodiumsbelagt for at opnå sølvfarven og guldbelagt for at opnå de to guldvarianters farve.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-79
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Diameter på ring 14 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystskjold med bølgede takker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.