Brystpiercing med opaler i blomsterender

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne brystpiercing er udstyret med to identiske blomster - Én i hver ende af den 14 mm. lange stav. Staven er lavet af kirurgisk stål og blomsterne af rødguldsbelagt messing. I centrum af blomster sidder der en imiteret opal. Opalen kan vælges i flere forskellige farver, som også er den eneste forskel på dette smykke - Alt andet er identisk uanset hvilken farve du vælger.
Blomsterne måler ca. 7 mm. i diameter og den lille opal omkring 4 mm.

Den ene af enderne er limet fast på staven, da de ellers ikke vil pege samme vej. Måden hvorpå du åbner smykket er ved at tage fat i begge ender med hver sin hånd. Drej så kontra og den ende der ikke er limet vil skrue af. Du lukker smykket på samme måde.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-111
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Resin opal
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med opaler i blomsterender
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.