Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Brystpiercing med englevinger

69,00 kr
På lager

Måske tror du, at kun engle kan have vinger men der tager du fejl, for her har du nemlig mulighed for at udsmykke din brystpiercing med at par supersøde englevinger. Denne brystpiercing kan fås i to modeller, enten en plain blank udgave eller en ekstravagant guldbelagt udgave, valget er helt dit eget. Materialet er lavet af kirurgisk stål på begge modeller, den ene har så bare fået en flot guldbelægning uden over.

Når smykket her sidder på sin plads vil det se ud som om der sidder en yndig lille englevinge på hver side af brystvorten. Det ser faktisk næsten ud som om det rent faktisk er selve brystvorten der har fået vinger, det er virkelig et sødt og gennemtænkt design. Men til trods for de fine nye vinger, så bliver flyver selvfølgelig hverken bryst eller vinger sin vej.

Du skal blot vælge den model som tiltaler dig mest, før du lægger din nye brystpiercing med englevinger i kurven og går videre med din bestilling. Så sørger vi for at dine nye små vinger kommer afsted til dig i en flyvende fart.

Detaljer
NavnBrystpiercing med englevinger
SKUNipple-45
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNipplestav
PlaceringNipple
Længde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brystpiercing med englevinger
Din bedømmelse
Brystpiercing med englevinger