Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

31 vare(r)

pr. side

31 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Store piercingsmykker

1,2 mm. og 1,6 mm. trådtykkelser passer langt fra alle. Har du også brug for piercingsmykker med større mål, i høj kvalitet og til skarpe priser - Er du kommet til det helt rigtige sted.

Big Gauge Piercinger

Hos BodyMod.dk Shop har du nu mulighed for at shoppe piercingsmykker til dine stretchede huller, uden at skulle til at oplyse dine kreditkortsinformationer fra lyssky udenlandske hjemmesider. I denne kategori vil du kunne finde piercingsmykker i størrelser fra 1,6 mm. og op til 12 mm. i alle materialer, farver og udformninger. Og skulle der mangle noget, så spørg endelig kundeservice og vi vil glædeligt forsøge at opstøve det du jagter.

Stretching af piercinger

Har du allerede et hul på f.eks. 5 mm. vil store piercingsmykker også være en måde for dig at udvidde det op til større størrelser. Med de tunge piercingsmykker i kirurgisk stål, kan du lave deadweight stretching, hvor du lader piercingsmykket og tyngdekraften gøre arbejdet, i stedet for en taper. De tunge smykker kan med fordel også bruges til private lege og fornøjelser, hvor lidt ekstra vægt intet gør.

Store piercinger i hverdagen

Er tunge piercingsmykker ikke sagen i hverdage og du samtidig ikke ønsker at dine piercinger skal lukkes sammen igen, så er vores store piercingsmykker i akryl eller silikone måske noget for dig. Deres lave vægt, kombineret med store trådtykkelser gør, at du kan bruge dem i hverdagen, helt uden vægtgener. Specielt de fleksible smykker af silikone og de endeløse akrylsmykker, vil være at foretrække hos mange.

Valget er dit og vi håber du finder noget der falder i din smag.