Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Ringe til mandlige intimpiercinger

Sværger du også til ringe i din intimpiercing, så er det nu du skal spidse ører. En piercingring er ikke bare en piercingring for ringene fås i et hav af forskellige slags. Hvilken type ring der passer til hvem er ofte blot et spørsmål om smag og behag og så selvfølgelig også målene på din intimpiercing.

Kugleringe

Mange foretrækker at bruge kugleringe, både fordi de er nemme at få i og ud men også fordi designet med kuglen tiltaler dem. Den mest almindelige form for kuglering er hvor kuglen sidder i spænd mellem ringens to ender. Her klikkes kuglen nemt ind på plads via to små fordybninger i siden på kuglen, som ringens ender glides ind i. Du kan f.eks. se denne type design i vores store kuglering af kirurgisk stål, som fås lige fra 2 mm. og helt op til 10 mm. i trådtykkelse.

Endeløse ringe

Mens nogle mænd foretrækker en kuglering i deres intimpiercing, er der også andre som meget hellere vil have en endeløs ring. Det som kendetegner en endeløs ring, er netop at den er endeløs, og dermed kan drejes uendeligt rundt når den sidder i piercingen, uden at møde modstand. Du kan enten vælge en klassisk endeløs ring af kirurgisk stål, eller du kan vælge en endeløs ring af akryl, som er et meget lettere materiale end stålet. Hvis du er oppe i de store størrelser kan det godt være en fordel at vælge en endeløs ring af akryl som er et super lækkert letvægtsmateriale. Du vil slet ikke mærke at du har så stor en ring i din piercing, fordi den vejer så lidt som den gør.

Unikke ringe

Hvis du søger det unikke som er anderledes end det de fleste andre går med, så er der også råd for det. Hvis du er nede i de mindre størrelser kan du f.eks. få en firkantet kuglering. Den fungerer ligesom almindelige kugleringe men er bare firkantet i formen, i stedet for at være rund.
Hvis du derimod er oppe i de lidt større størrelser og kun synes det er skønt hvis det både er unikt og lidt kinky på samme tid, så skulle du tage at tjekke vores piercingringe med spikes ud. Vi har både en kuglering variant med 6 aftagelige spikes, samt en endeløs variant med 3 aftagelige spikes. Det fede ved at du kan skrue de små spidse spikes af, er at du ikke behøver tage ringen ud, for at skifte mellem at have spikes på eller ej. Du kan blot lade ringen blive siddende og så skrue dine spikes af og på, alt efter lyst og behov.

Bemærk at ikke intimpiercinger bruger samme mål og det er derfor ikke sikkert at vores ringe vil passe din piercing. En ring med en diameter på 8 mm. vil med stor sandsynlighed ikke passe dig (håber vi ikke)